Om kursen

jennie_calle_kyss_graset_banner

Om Fri att Älska

Fri att Älska är en helt ny parkurs, med tydligt fokus på tantra. Inte för att vi ser själva redskapet som ett självändamål, men för att tantra är en fantastisk verktygslåda för att nå det innerliga, det själsliga djupet, sammansmältandet med såväl din partner som med jorden.

På Fri att Älska dyker vi djupt in i kärlekens och sexualitetens mysterier – bl.a. genom djupgående praktik av tantriska övningar, olika former av erotisk stimulans, roller och lekar för att förhöja närvaron i varje enskild upplevelse. Ytterst sett syftar allt vi gör till att du som deltar ska få en fördjupad kärleksrelation, en starkare innerlighet, och mer njutning och närvaro i livet!

Liksom vår grundkurs Gudomlig Njutning innehåller kurspassen på Fri att Älska en kombination av teori, praktik och samtal – det blir dock mindre teori och mer fokus på praktiska övningar, i vilka teorin är mer integrerad i de övningar och lekar vi gör. Vad beträffar samtal och reflektion så blir det gott om tid för det utanför kurstid, eftersom vi bor på samma ställe i flera dagar.

Tanken med att hålla kursen på en paradisisk yogaretreat i södra Frankrike är förstås att vi ska kunna ägna vår tid åt att hängivet och hämningslöst ägna oss åt att bara uppleva – på alla plan – oss själva, varandra, naturen. Vi bor i vackra rum, äter delikat mat, solar och badar, och utforskar oss själva och varandra under kurspassen, där vi utvecklar vi oss själva på erotiken, kärlekens, och relationernas område. Vi förfinar våra sinnen och lever i nuet.

Ni kan vara med på denna kurs även om ni inte har gått någon av våra större kurser, som Gudomlig Njutning eller Kärleksfull Beröring – eller kanske tillsammans med din partner på TANTRALILA, Kinky Passion eller någon annan av våra kurser. Det är dock en stor fördel att ha varit med på någon av våra kurser tidigare. Vi har ju en väldigt egen stil i hur vi håller kurs, och har ni varit med på något vi har hållit kan ni tillgodogöra er kursen mycket bättre.

gardoussel_huvudbyggnad_x2

Om hur just denna kurs blev till:

Det som gav inspiration till en ny kurs var faktiskt själva kursgården i sig själv. Platsen är så unik, så inspirerande, så vacker, att konceptet föddes under det att Calle gjorde ett besök på Gardoussel Retreat, vilket egentligen kom sig av att vi behövde hitta ett nytt ställa att hålla vår lyxiga parkurs Livets Goda.

14 gånger under 10 år höll vi Livets Goda, vår lyxiga parkurs på vinslottet Chateau Garreau i södra Bordeauxregionen. 2016 blev dock sista gången, eftersom huset bytte ägare. Det betydde tyvärr att vi inte kunde ha någon kurs i Frankrike 2017, eftersom vi då ännu inte hade funnit någon bra ersättare för Chateau Garreau. Men via Internet hittade vi till slut vad vi letade efter – och mer därtill!

I oktober 2017 reste Calle till södra Frankrike för att hitta nya kursplatser, och besökte ett fantastiskt renässanspalats som var som gjort för ett Livets Goda 2.0 – och där blev det också en kurs i september 2018, något du kan se mer om på sidan för Livets Goda.

Samma rekognosceringshelg besökte Calle också Gardoussel Retreat, som kanske inte passade så bra för just vårt kurskoncept Livets Goda – men platsen var så underbar, inspirationen flödade, och så föddes idén att skapa ett helt nytt kurskoncept. Fri att Älska såg snart dagens ljus.

Nu har du och din partner möjligheten att följa med på denna resa.

Tunn röd linje

Cirkus Eros banner

Annonser