The Crew

Calle & Jennie Rehbinder

Calle & Jennie Rehbinder

Med mer än 300 kärlekskurser i bagaget, sedan de första parkurserna 2004, är det ingen överdrift att påstå att Calle och Jennie har synnerligen god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad.

Utöver detta arbetar både Calle och Jennie konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och skrivande, samt att de håller föredrag i ämnena sex, kärlek, kommunikation och samlevnad, samt att de båda erbjuder privat coaching för enskilda och par.

Tunn röd linje

callecollage1

Calle Rehbinder

Calle är en erfaren kursledare sedan många år tillbaka, i flera olika ämnen som berör och involverar personlig utveckling, kommunikation, relation, uttryck och process – som t.ex. teaterimprovisation, shamanism och sex.

Calle är också en uppskattad coach, särskilt gällande relationer, kärlek och sexualitet – för såväl par som enskilda personer.

Calle är också fotograf, författare, bildkonstnär m.m., har skrivit mycket om sex, erotik och relationer i flera olika tidskrifter, och är en aktiv debattör i sexualpolitiska frågor. Calle är därtill upphovsman och redaktör för den konstnärliga och filosofiska erotiska hemsidan Cirkus Eros, samt bloggen TantraBlog.

Du hittar mer av Calles fotograferande på hans fotosida; Carl Johan Rehbinder Photo Gallery, och du kan hitta mer om Calles erotiska novellsamling på sidan Cirkus Eros – boken.

Tunn röd linje

jennie_vinjett_b

Jennie Rehbinder

Jennie är en synnerligen kompetent kursledare i ämnen som rör sexualitet, kärlek och relationer, och skriver även en del om dessa ämnen, samt att hon även coachar kvinnor och par.

Jennie har studerat sexologi, och studerar numera till socionom på Ersta-Sköndal.

Jennie ger också behandlingar i taktil stimulering, som du kan läsa mer om på Jennies sida Taktilen.

Utöver detta har Jennie också en hemsida om kvinnlig sexualitet, där du också kan hitta information om Jennies kurser för kvinnor – YONI – Fri att Njuta.

Tunn röd linje

regis_x2

Övriga i vår lilla stab:

I köket brukar vi ha professionella kockar som dagligen bjuder på underbara läckerheter, ofta ur det franska köket.

I juli 2020 har vi återigen Régis Chevrot och hans fru Anna i köket. De var kockar på Livets Goda 2016 och 2018, samt på Fri att Älska 2019, och vi är så oerhört nöjda med deras matlagningskonst att de även är med på Fri att Älska i juli 2020. Det garanterar kulinariska upplevelser bortom det ordinära.

Läs mer om Régis på hans egen hemsida! »

Tunn röd linje

Cirkus Eros banner