Detta ingår / ingår inte:

kurslokalen_floden_maten

Vad som ingår i kursavgiften:

  • Tantrisk kärlekskurs med Calle och Jennie Rehbinder, varje dag.
  • Boende – på en vacker kursgård i ett naturreservat i södra Frankrike.
  • Allt vi äter och dricker under våra måltider på Gardoussel Retreat under hela kursveckan.
  • Spännande upplevelser – i såväl det yttre som i ditt inre.

Tunn röd linje

ingar_inte_vinjett

Vad som INTE ingår i kursavgiften:

  • Resan till och från kursgården – vi är inte en resebyrå, och vill hålla det öppet för kursdeltagare att själva välja resesätt. Det har alltid varit så på våra kurser att somliga åker bil, andra flyger, någon åker tåg – med olika bolag, vid olika tider, från olika håll, och nu även till minst tre-fyra olika flygplatsalternativ. Därför är det bättre att ni ordnar med resan själva. Det rimligaste och mest praktiska är att helt enkelt hyra en bil vid den flygplats ni väljer att åka till, och sen tar ni er till Gardoussel Retreat på egen hand.
  • Måltider utanför kursgården – om ni vill åka på en egen utflykt, eller om några (eller alla) i gruppen får impulsen att åka in till Saint-André-de-Valborgne för att äta en bit, så får ni bekosta det själva.
  • Trust Bar – eftersom vi gärna vill hålla oss så närvarande som möjligt, med alla sinnen skärpta, serverar vi inte vin till måltiderna. Det är så lätt att man tar ett glas av slentrian. Men vi är inte puritaner. Om du vill ha ett glas kallt rosé, en kall öl, eller något annat gott – då gör vi som vi har gör på flera andra kurser, som Livets Goda och Kärleksretreat, och ser till att det finns att hämta i en kyl. Vi lägger fram en lista där man sätter ett streck, och så räknar vi ihop det efteråt. Vi kör det som en service, inte som en vinstmaskin, så vi kommer att hålla anständiga priser.

Tunn röd linje

Mer om priser och andra praktiska frågor kan ni få aktuell information om efter anmälan, via telefon eller e-post.

Kontaktuppgifter till oss hittar du på sidan Kontakt »

Tunn röd linje

Cirkus Eros banner